Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Φιλανθρωπικό Έργο

Τη Δ.Ε. του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ενορίας αποτελούν ο κ. Αντρέας Θεοδωρόπουλος και οι κυρίες Ελένη Νικολάου, Μαριάννα Κρεββατά και Μαρία Κουβέλη.

Οι παραπάνω σε συνεργασία και με άλλα Μέλη της Τοπικής Εκκλησίας φανερώνουν"πολυμερώς και πολυτρόπως" έμπρακτα, κι όχι με λόγια, την αγάπη των ζωντανών Μελών της Εκκλησίας, τη δική σας δηλαδή, προς τους έχοντες ανάγκη, κάθε βοήθειας ηθικής ἤ υλικής, Συν-Ενορίτες μας.

Με τη Χάρη του Θεού και τις πρεσβείες του Αγίου Νικολάου κάθε μήνα αρκετοί εν Χριστώ αδελφοί που έχουν δυσκολίες να ανταποκριθούν στις απαραίτητες ανάγκες της καθημερινότητας βρίσκουν την αμέριστη συμπαράσταση ηθική και υλική από τά Στελέχη της Φιλοπτώχου Αδελφότητας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κάθε μήνα από τη έκφραση της δικής σας αγάπης δίνονται, δια του Ε.Φ.Τ., στους εμπερίστατους Αδελφούς μας, γύρω στα 1.500,00 Ευρώ και αρκετά τρόφιμα.

Ο Θεός δια πρεσβειών του Αγίου Νικολάου να σας έχει καλά!

 

Χριστιανική Αλληλεγγύη

  • Διανομή Τροφίμων
  • Διανομή ρουχισμού
  • Οικονομικά βοηθήματα
  • Αιμοδοσία

Σημαντικά Νέα

Ανακοίνωση για το Μεγάλο Απόδειπνο
ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΟΙ, ότι από την 27ην Φεβρουαρίου μέχρις και την 7ην Απριλίου θα τελείτε στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Ναού μας (Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης) το Μέγα Απόδειπνο!
Ιερά Μητροπόλις Γλυφάδας και Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Γλυφάδας

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Γλυφάδας ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης, Βάρης (Βαρκίζης).

Ενοριακό Φυλλάδιο

ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ (Τεύχος 28) Μηνός Απριλίου 2018

Κυκλοφόρησε το Ενοριακό Φυλλάδιο (Τεύχος 28) για τον μήνα Απρίλιο 2018.

Ενημερωτικό δελτίο

Διεύθυνση
Αρτέμιδος και Ζαμάνου,
Γλυφάδα, ΤΚ : 16674
Προϊστάμενος Ναού :
Τηλ. 210 8949167
Πρόεδρος Φιλοπτώχου:
Τηλ. 698 330 5428
Υπεύθυνος Νεότητας:
π. Δημήτριος Μαλλιάτσος
Τηλ. 693 899 9020